Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ο Ερμής στον Λέοντα παίζει ύπουλα παιχνίδια σε Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια - Προειδοποιεί η Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί

2 Ιουλίου 2024 08:46
Ο Ερμής στον Λέοντα παίζει ύπουλα παιχνίδια σε Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια - Προειδοποιεί η Σμάρω Σωτηράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 02 Ιουλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Ερμή στον Λέοντα: Ενθουσιασμός, δυναμικές επιδιώξεις

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, αυτοπροβολή, έμφαση στην κοινωνική εικόνα, ευφράδεια λόγου. Θετικός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, έλξη και αυτοπεποίθηση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, προσοχή στην προσκόλληση, στις ενοχές και στις εμμονές. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις, ίσως κάποιοι να ξεφύγουν σε νοητούς κόσμους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα κατάματα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δώσει έκταση στη φαντασία, θα υπάρξει έμπνευση, διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστό. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, με ευκολία θα εκφραστούν τα συναισθήματα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για δεσμεύσεις και για οριστικές απαντήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, αυθορμητισμό, χιούμορ.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεσες αλλαγές, οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανανεώνονται οι διαθέσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα διώξουν την ανασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι συναναστροφές και οι γνωριμίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share