Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Χρυσό ποτάμι» από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά... αβέρτα για Ζυγούς και 3 ακόμη ζώδια

Ευκαιρία να ασχοληθούμε με το θέμα σύμφωνα με τον αστρολόγο

2 Ιουλίου 2024 11:12
«Χρυσό ποτάμι» από τον Κώστα Λεφάκη: Λεφτά... αβέρτα για Ζυγούς και 3 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης γίνεται για ακόμη μια φορά προάγγελος γεγονότων για αρκετά ζώδια, τονίζοντας πως η ευφυία μας είναι αυτή, που θα μας διατηρήσει σε καλό φεγγάρι.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, ο Ήλιος σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει αιφνιδιασμούς από περιστατικά, αλλά η φαντασία, η καλή προαίρεση και η εξυπνάδα θα σώσουν καταστάσεις και θα αποδώσουν γενικότερα, με την Άση Μπήλιου παράλληλα να μας φέρνει σε ερωτικό ντελίριο.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κάποια διεκδίκησή σας παίρνει τώρα μια θετική στροφή. Μην απογοητεύεστε αν κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Ανακαλύψτε τις κρυφές δυνάμεις που έχετε μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος μπορεί να έχει εκπλήξεις όμως εσείς κάντε αποφασιστικά βήματα στην ολοκλήρωση κάποιου επαγγελματικού σας σχεδίου. Αποδεχτείτε μια αλλαγή στις κατευθύνσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε πιο ζεστά με τον σύντροφό σας και τις ανάγκες του, και φροντίστε να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητάς σας. Φανείτε πιο δημιουργικοί στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά προβλήματα επανέρχονται στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς από σας. Φυλαχτείτε από κάποιες τρικλοποδιές.

ΛΕΩΝ

Αναζητήστε λύσεις μέσα από συλλογικές σας προσπάθειες. Πνευματικές δραστηριότητες ευνοούνται αυτήν την εποχή. Δείξετε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προωθήστε συνεργασίες αλλά προσέχετε να μην σας παρασύρουν σε λάθος κατευθύνσεις στην καριέρα σας. Οι ικανότητές σας εντυπωσιάζουν στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Προωθήστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, και αφήστε ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ξαφνικής χρηματοδότησης ή οικονομικής ωφέλειας. Καλλιεργήστε κάποιες πνευματικές σας δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα χρειαστεί προσοχή, καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τους πραγματικούς σας στόχους. Υψώστε την φωνή σας στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας μπορεί να προβληματίσει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αντιμετωπίστε ένα δύσκολο θέμα σας με ορθόδοξο τρόπο. Ανακαλύψτε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προωθήστε μία χρηματοδότηση και αφεθείτε στην διερεύνηση κάποιων νέων προοπτικών στην ζωή σας. Κάποιες υποσχέσεις που σας έχουν δώσει μπορεί να καθυστερήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ιουλίου μπορείτε να αναζητήστε κάποιες νέες προοπτικές στην ζωή σας. Προσφέρετε αγάπη σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, και θα ανταμειφτείτε πλουσιοπάροχα.

ΙΧΘΕΙΣ

Βρίσκεστε τώρα στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος, και εντυπωσιάζετε το περιβάλλον σας με τις ικανότητές σας. Προσέξτε όμως κάποιες οικονομικές συναλλαγές σας.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share