Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

«Κρεσέντο» για 3 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επιβεβαιώνεται το καλύτερο σενάριο για τα οικονομικά και τα ερωτικά

Ο Ιούλιος ξεκινά με εξαιρετική αύρα για ορισμένους

3 Ιουλίου 2024 07:52
«Κρεσέντο» για 3 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επιβεβαιώνεται το καλύτερο σενάριο για τα οικονομικά και τα ερωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φέρνει μια εξαιρετική αύρα για ορισμένα ζώδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά το ποια εξ αυτών θα δουν τα οικονομικά και τα ερωτικά τους ζητήματα να γνωρίζουν άνθηση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Αφροδίτη από το προστατευτικό ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Με αυτή την όψη θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας και θα μας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά.

Έτσι λοιπόν, μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία θα σταθεροποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά μας. Θα μας βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι εκείνες οι σχέσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε και σε ποιους ανθρώπους πρέπει να εστιάσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε ήδη σε μια φάση ενδοσκόπησης και επαναξιολόγησης και βλέπουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μέσα από μια διαφορετική σκοπιά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share