Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

Κλείνει τη «στρόφιγγα» ο Κώστας Λεφάκης: Οικονομικές δυσκολίες για Διδύμους και άλλα 4 ζώδια

Τα προβλήματα που ανακύπτουν δεν είναι και λίγα

3 Ιουλίου 2024 10:25
Κλείνει τη «στρόφιγγα» ο Κώστας Λεφάκης: Οικονομικές δυσκολίες για Διδύμους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί για δύσκολες στιγμές, που θα ζήσουν ορισμένα ζώδια στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τη «στόφιγγα» να κλείνει για κάποιους.

Ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει πως οικονομικές δραστηριότητες δυσκολεύουν και συναισθηματικές υποθέσεις εξελίσσονται με επιτυχία, με τη Λίτσα Πατέρα να βλέπει πολύ μεγάλες εξελίξεις για κάποια ζώδια στο επόμενο τρίμηνο.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με πάθος στην καθημερινή σας δραστηριότητα αυτή την εβδομάδα και τακτοποιείτε πολλές εκκρεμότητες που σας άγχωναν τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκίνησε δίνοντας σας μια θαυμάσια ευκαιρία να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κάνετε αυτές τις πρώτες μέρες του μήνα επιπόλαιες συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Προσέξτε επίσης την ερωτική σας συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο. Προβάλετε τις ιδέες σας στο χώρο της δουλειάς. Προσοχή από κλοπές, κυρίως αν σκοπεύετε να φύγετε για διακοπές.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας πιέσουν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα οι σχέσεις σας δείχνουν κάποια ακαμψία. Ενεργοποιήστε τις αντοχές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο προσοχή χρειάζεται σήμερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα επικοινωνίας.

Ο Κώστας Λεφάκης κλείνει τη «στρόφιγγα» στα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας αρχίζουν να παίρνουν την τελική τους μορφή. Ο σύντροφός σας ίσως να σας εκπλήξει δυσάρεστα. Μη ρισκάρετε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος έχει ένταση και οι υποχρεώσεις σας αγχώνουν. Οι εξελίξεις όμως τρέχουν θετικά για σας τώρα και η διάθεσή σας, σας παρακινεί να το ρίξετε λίγο έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το αισθηματικό τοπίο καταλαγιάζει στη ζωή σας με την είσοδο του Ιουλίου και θα μπορέσετε να χαρείτε τον έρωτα και την ευχάριστη διάθεση του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια έντονη μέρα με αψιμαχίες και καυγάδες. Αφήστε κατά μέρος τις διαφορές σας και αναζητήστε τον έρωτα που μπορεί να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε με θετικό μάτι τις αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας, καθόσον μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Φανείτε όμως πιο συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Απρόοπτες εξελίξεις στην καριέρα σας αλλάζουν το σκηνικό στη ζωή σας. Μια νέα κατάσταση δημιουργείται αυτή την εποχή και σας βάζει σε άλλους ρυθμούς.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share