Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ - «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» (video)

«Επιθυμώ την τιμωρία μου», λέει μετανιωμένος

19 Σεπτεμβρίου 2023 13:56
Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ - «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» (video)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά.

Ο 68χρονος πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (19/9), προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας.

Ο ίδιος μετά από δύο προθεσμίες, που ζήτησε και έλαβε για την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας ενώ στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Έχω μετανιώσει. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Και για αυτό επιθυμώ την τιμωρία μου», φέρεται να δήλωσε ενώπιον της Ανακρίτριας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την εξέτασή του από ψυχίατρο.

Η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης διατάχθηκε αυτεπαγγελτως από την Ανακρίτρια καθώς ούτε ο κατηγορούμενος ούτε η συνήγορός του, κ. Έλλη Αβραμίδου, προέβαλαν ισχυρισμούς για μειωμένο καταλογισμό του.

«Με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο εντολέας μου κρίθηκε προφυλακιστέος. Αποδέχθηκε την πράξη του και με παρακάλεσε να σας διαβιβάσω την ειλικρινή του συγγνώμη. Επιπλέον, δήλωσε κατά τη διαδικασία ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας η κ. Αβραμίδου.

Έγκλημα στον Πειραιά: «Ο τύπος παρίστανε τον Ράμπο και χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με 3 παιδιά», είπε ο αδελφός του 39χρονου (video)

Αναπάντητα ερωτήματα έχει ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη που έπεσε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, έξω από τον χώρο εργασίας του στον Πειραία.

«Ο αδελφός μου δε μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον ''Ράμπο''. Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός». Συντετριμμένος είναι ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από ηλικιωμένο στον Πειραιά για μία θέση πάρκινγκ.

Η στυγερή δολοφονία έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν ύστερα από καβγά μεταξύ δράστη και θύματος, ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο πάρκινγκ, όπου εργαζόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

«Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου», δήλωσε ο αδερφός του θύματος στο Mega.

Τον εκτέλεσε μέσα σε 9 δευτερόλεπτα με δύο πυροβολισμούς

Ελάχιστα δευτερόλεπτα, μόλις εννέα, ήταν αρκετά για τον 68χρονο στον Πειραιά να αφαιρέσει τη ζώη του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών.

Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους, που όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με τον 68χρονο να είναι εριστικός όχι μόνον με το θύμα αλλά και με άλλους περίοικους.

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο θύτης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, δείχνοντας το πόσο αποφασισμένος ήταν να σκοτώσει.

Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Ο 39χρονος δεν τον είδε καθώς αυτός ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Βγήκε μπροστά στο θύμα στα δύο μέτρα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.

Ο άτυχος 39χρονος έπεσε στο έδαφος στη μέση του δρόμου κρατώντας το κεφάλι του. Την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να παρκάρει κάνει όπισθεν και φεύγει με τον οδηγό του προφανώς να έχει δει τη σκηνή και να έχει πανικοβληθεί.

Ο 68χρονος δεν έχει ικανοποιήσει όμως το μένος του. Οπλίζει και πάλι την καραμπίνα και ρίχνει τη χαριστική βολή στο θύμα και αμέσως μετά φεύγει προς το σπίτι του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share