Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της 40χρονης - Τι είπε στην απολογία του (video)

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν

20 Μαΐου 2024 15:11
Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της 40χρονης - Τι είπε στην απολογία του (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 50χρονος κατηγορούμενος πρώην σύζυγος της άτυχης 40χρονης στο Μενίδι, που πέρασε το κατώφλι της 28ης τακτικής ανακρίτριας με σκοπό να απολογηθεί για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του στη μέση του δρόμου.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία.

Με την ευκαιρία, δείτε: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια της 40χρονης - Στον ανακριτή σήμερα ο δολοφόνος

Τι φέρεται να είπε κατά την απολογία του

«Έκανα τεράστιο λάθος κι έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή για όσα έκανα. Ομολογώ τα πάντα και στην παρούσα φάση δεν θα κάνω χρήση των νομικών μου δικαιωμάτων» φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του.

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να διάψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην υπογράφει για να πάει το ανήκουν παιδί του στην Αλβανία, στην κηδεία της μητέρας του. «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν, πως δήθεν εγώ δεν συναίνεσα για να πάει το παιδί μου στην κηδεία. Υπέγραψα άμεσα υπεύθυνη δήλωση όπου δίνω τη συγκατάθεση μου για να ταξιδέψει στο εξωτερικό».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share