Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Φρίκη στην Ηλεία: Θείος της 11χρονης Βασιλικής ο 37χρονος που ομολόγησε τον φόνο της - Είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με ανήλικα παιδιά

Το κοριτσάκι βρέθηκε σφαγμένο σε χωράφι - Ο δράστης είχε κατηγορηθεί και παρέμενε ελεύθερος...

10 Ιουνίου 2024 17:12
Φρίκη στην Ηλεία: Θείος της 11χρονης Βασιλικής ο 37χρονος που ομολόγησε τον φόνο της - Είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με ανήλικα παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή με τραύματα από κατσαβίδι στον λαιμό εντοπίστηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλεία. To μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά, στον κάμπο του νομού και μάλιστα για τον εντοπισμό της, είχε ενεργοποιηθεί amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ένας 37χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρή σε περιοχή του Πύργου, με τραύματα στον λαιμό.

Οι πρώτες πληροφορίες για το άγριο φονικό

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης της εξαφάνισης της 11χρονης στην Ηλεία συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. O άνδρας σύμφωνα με πληροφο΄ριες ομολόγησε.

Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας ενώ ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις με ανήλικα παιδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε τις Αρχές. Πληροφορίες του Mega μεταδίδουν ότι στον δρόμο το 11χρονο κορίτσι συνάντησε τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.

O 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο αδερφός της μητέρας της 11χρονης ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε το κοριτσάκι. Όπως μεταδίδει το Ilialive οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη δολοφονία της χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share