Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ποιος είναι ο νεκρός βαρυποινίτης - Οι δολοφονίες, οι ληστείες και η απόδραση από πλοίο στον Πειραιά (video)

Τα στοιχεία για τον άνδρα που δολοφονήθηκε από συγκρατούμενό του με αυτοσχέδιο μαχαίρι

26 Ιουνίου 2024 19:05
Φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ποιος είναι ο νεκρός βαρυποινίτης - Οι δολοφονίες, οι ληστείες και η απόδραση από πλοίο στον Πειραιά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την αιματηρή συμπλοκή με αιχμηρά αντικείμενα κατά την οποία μάλιστα ένας κρατούμενος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που σκοτώθηκε είχε δολοφονήσει το 2017 επιχειρηματία, κατά τη διάρκεια ληστείας στη Δυτική Αττική.

Επιπλέον, το θύμα της σημερινής επίθεσης φέρεται να είχε σκοτώσει, επίσης σε ληστεία, μια ηλικιωμένη, την οποία χτύπησε στο κεφάλι με όπλο. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Η δράση του θύματος των φυλακών Κορυδαλλού

Επίσης, ο νεκρός της αιματηρής συμπλοκής στις φυλακές Κορυδαλλού, απέδρασε το 2018 από πλοίο στον Πειραιά, κατά τη μεταγωγή του. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, αστυνομικοί τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον συνέλαβαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της ΕΚΑΜ.

Οι πρώτες πληροφορίες για την άγρια συμπλοκή στον Κορυδαλλό αναφέρουν ότι ο κρατούμενος τραυματίστηκε θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ο καυγάς πιθανολογείται ότι άρχισε για ασήμαντη αφορμή.

Άρχισαν τα «όργανα» για τον Απόστολο Λύτρα: Δέχθηκε επίθεση από κρατούμενο - «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι»

Μόνο ήρεμα δεν περνούν οι μέρες για τον Απόστολο Λύτρα στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς μέχρι κι επίθεση δέχθηκε από συγκρατούμενό του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τον Απόστολο Λύτρα: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη, διαρρέουν ψέματα για...» (video)

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά την επιστροφή του στο κελί του μετά τον προαυλισμό, ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε λεκτική επίθεση από άλλον κρατούμενο, ο οποίος του φώναζε «οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχουν πλέον σκέψεις μεταφοράς του Απόστολου Λύτρα σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες.

Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share