Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025

Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο στα Χανιά: Πέθανε γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση

Πανικός στην καμπίνα επιβατών

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:27
Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο στα Χανιά: Πέθανε γυναίκα μέσα σε αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχυρό σοκ για τους επιβάτες που είχαν μπει μέσα στο αεροπλάνο. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, έγινε αντιληπτός από τα άτομα που κάθονταν δίπλα της. Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο στα Χανιά

Δείτε επίσης: Σοκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Εργαζόμενος πέθανε εν ώρα εργασίας

Η άτυχη γυναίκα μπήκε στο αεροπλάνο και κάθισε στη θέση της. Κάποια στιγμή ο πιλότος ξεκίνησε για τον διάδρομο απογείωσης και τότε οι φωνές από την καμπίνα των επιβατών, τον έκαναν να σταματήσει. Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη. Είχε φτάσει στο αεροδρόμιο και είχε μπει στο αεροσκάφος, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή, να αισθανθεί κάποια ενόχληση.

Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα στο αεροπλάνο μια 64χρονη γυναίκα στα Χανιά, την ώρα που περίμενε αυτό να απογειωθεί για την Τσεχία στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Τσεχία, αφού λιποθύμησε στην θέση της, έγινε αντιληπτή από το πλήρωμα και τους διπλανούς επιβάτες, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι Αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού.

Δραματική κατάσταση σε αεροπορικό κολοσσό - Η ανακοίνωση που φέρνει πανικό στα αεροδρόμια

Οι πιλότοι της Lufthansa απεργούν αύριο Παρασκευή 2/9, σύμφωνα με τη δήλωση του εργατικού σωματείου.

Οπως μεταδίδει το Reuters, το συνδικάτο Vereinigung Cockpit (VC), είπε ότι οι συνομιλίες για τις αμοιβές απέτυχαν και ότι η απεργία θα επηρεάσει τους πιλότους της επιβατικής αεροπορικής εταιρείας καθώς και το τμήμα εμπορευμάτων της. Η Lufthansa αρνήθηκε να κάνει κάποιο άμεσο σχόλιο.

Δείτε επίσης: Απίστευτο σκηνικό: Πιλότοι αποκοιμήθηκαν στις 37.000 πόδια - Πώς κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροπλάνο;

Οι απεργίες και οι ελλείψεις προσωπικού έχουν ήδη αναγκάσει αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Lufthansa, να ακυρώσουν χιλιάδες πτήσεις αυτό το καλοκαίρι ενώ προκάλεσαν πολύωρες ουρές στα μεγάλα αεροδρόμια, απογοητεύοντας αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν μετά τα lockdown λόγω Covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι η Lufthansa στις αρχές του Αυγούστου συμφώνησε στις αυξήσεις στις αποδοχές του προσωπικού εδάφους ώστε να αποτρεπεί ο κίνδυνος νέων απεργιακών κινητοποιήσεωνΣε συμφωνία κατέληξαν η Lufthansa και η συνδικαλιστική οργάνωση Ver.di σχετικά με τις συμβάσεις του προσωπικού εδάφους και τις αυξήσεις στις αποδοχές τους.

λουφτχανσα-απεργιεσ-1-9

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη, οι περίπου 20.000 εργαζόμενοι θα λάβουν αυξήσεις τουλάχιστον 325 ευρώ μηνιαίως και επιπλέον 2,5% σε τρία στάδια. Η συμφωνία σημαίνει μεταξύ άλλων και ότι αποτρέπεται ο κίνδυνος νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, οι οποίες θα προκαλούσαν παράλυση των αεροδρομίων εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Νέα «στροφή» από την Aegean: Η ανακοίνωση που έφερε πανζουρλισμό στους ταξιδιώτες!

Μια νέα αρχή πραγματοποιεί η Aegean, η οποία προχώρησε μια ανακοίνωση αρκετά ευχάριστη, ανοίγοντας ένα νέο δρομολόγιο που σίγουρα οι πελάτες της θα εκτιμήσουν.

Συγκεκριμένα, την πρώτη πτήση της Aegean Airlines από την Αθήνα υποδέχθηκε το αεροδρόμιο του Μπιλμπάο την Παρασκευή, 1η Ιουλίου. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, ενώ εξυπηρετείται και από την Volotea.

Οι πτήσεις της Aegean, που συνεχίζει τις προσφορές, θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, με αεροσκάφος Airbus 320.

Απόλυτη ανατροπή από την Aegean: Η είδηση που προκάλεσε πανικό

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Aegean, με την αεροπορική εταιρεία να περνά από τις ουκ ολίγες συμπληγάδες των τελευταίων ετών και να ετοιμάζεται για εξαιρετική καλοκαιρινή περίοδο, με πληρότητα καλύτερη του 2019.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης χθες από το βήμα της εκδήλωσης του Αviation Εvent 2022 έδωσε χθες την εικόνα του καλοκαιριού επισημαίνοντας ότι «μέχρι στιγμής η εικόνα είναι καλή και η ζήτηση επανέρχεται για το σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς».

 

Ελλάδα

Share