Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη με ναρκωτικά στο εσώρουχό του: Ο ευφάνταστος τρόπος 42χρονου για να μεταφέρει 73 γραμμάρια κάνναβης

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη

5 Μαΐου 2023 11:27
Συνελήφθη με ναρκωτικά στο εσώρουχό του: Ο ευφάνταστος τρόπος 42χρονου για να μεταφέρει 73 γραμμάρια κάνναβης
Από Ανθή Κουρεντζή

Με έναν ευφάνταστο τρόπο μετέφερε ναρκωτικά ένας 46χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τα έκρυβε στο εσώρουχό του! Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική εξομολόγηση άνδρα που ξυλοκοπήθηκε από την πρώην σύζυγό του.

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 73 γραμμαρίων βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσώρουχο ενός 46χρονου ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στις περιοχές Νεάπολης και Παναγίας Φανερωμένης.

Συνελήφθη με ναρκωτικά στο εσώρουχό του: Ο ευφάνταστος τρόπος 42χρονου για να μεταφέρει 73 γραμμάρια κάνναβης

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον δύο δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1.367 γραμμαρίων, μία εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 37χρονης γυναίκας - Αγνοείται επί πέντε μέρες (photo)

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 37χρονης από την περιοχή της Νεάπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο»

Αναλυτικά, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει για την εξαφάνιση ότι «στις 27/04/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η Αηδόνη Σωσάνα, 37 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αηδόνη Σωσάνα στις 30 Απριλίου, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αηδόνη Σωσάνα έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν παρκά μπεζ και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει μια μαύρη τσάντα πλάτης, μάρκας Moschino.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Εξαφάνιση 37χρονης στη Θεσσαλονίκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share