Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Φωκίδα: Σανίδα SUP έπεσε στο κεφάλι 4χρονου - Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο (video-photos)

Συναγερμός στην περιοχή

13 Αυγούστου 2023 15:47
Φωκίδα: Σανίδα SUP έπεσε στο κεφάλι 4χρονου - Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο (video-photos)
Από Εύη Κουρίδου

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία της Σεργούλας στην Φωκίδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 4χρονου παιδιού.

Το παιδί χτύπησε από σανίδα SUP στο κεφάλι. Όπως μεταδίδει το npress.gr, την ώρα εκείνη, βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν ξέσπασε ένα ξαφνικό μπουρίνι. Παράλληλα, Σοκ στη Χαλκιδική: 4 τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στα Νέα Πλάγια - Ο ένας στο νοσοκομείο

Ο ξαφνικός αέρας είχε τόση δύναμη, που σήκωσε τα SUP που βρίσκονταν στην παραλία. Μία από αυτές τις σανίδες, έπεσε επάνω στο κεφάλι του παιδιού, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Προς βοήθεια, έτρεξαν οι λουόμενοι αλλά και μία γιατρός που βρέθηκε εκεί. Το παιδάκι δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, παρά τις προσπάθειες, αλλά είχε σφυγμό.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πριν λίγα λεπτά και το παιδί μεταφέρεται αυτή την ώρα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου

Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου

Σεισμός στα Χανιά: Άνδρας ακρωτηριάστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Τον καταπλάκωσαν βράχοι

Ένας σοβαρά τραυματισμένος άνδρας είναι ο απολογισμός του σεισμού στα Χανιά, ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Οι πληροφορίες λένε ότι λόγω της σεισμικής δόνησης των 4,9 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νομό Χανίων, αποκολλήθηκαν βράχοι, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον άνδρα, με συνέπεια να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Ο τραυματίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, ακρωτηριάστηκε στο πόδι. Για την παραλαβή του τραυματία σηκώθηκε ελικόπτερο ενώ επί τόπου βρέθηκαν και πυροσβέστες από την Ανώπολη και τις Βρύσες.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα το 112 ήχησε στα Χανιά μετά τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ που αναστάτωσε όλη την Περιφέρεια και ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν τις επικίνδυνες περιοχές όπως τα φαράγγια και τους βράχους καθώς υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share