Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025

Μπράβο σου παλικάρι μου: O Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει δωρεά 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς

Η κίνηση του προκαλεί μονάχα χαμόγελα και θαυμασμό

17 Σεπτεμβρίου 2023 16:15
Μπράβο σου παλικάρι μου: O Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει δωρεά 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπράβο σου παλικάρι μου: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να δείξει το κοινωνικό του προφίλ, καθώς προχώρησε σε δωρεά ύψους 100.00 ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πλαίσιο του τουρνουά Davis Cup μίλησε αρκετές φορές για τα τραγικά φαινόμενα με τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει μια σπουδαία δωρεά, βοηθώντας έμπρακτα στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Μπαντόσα για το τρόπαιο που κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μια δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει του πλημμυροπαθείς, σε μια κίνηση η οποία προκαλεί μονάχα χαμόγελα και θαυμασμό.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει βόλτες στο Μονακο το αμόρε του με αμάξι αξίας 1.000.000 ευρώ και γκρινιάζει για τη βενζίνη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν δεν παίζει τένις θα μπορούσε να κάνει... μαθήματα στον κόσμο στο «πώς να κάνετε μια ανάρτηση και να εκενυρίσετε τους πάντες». Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αναρτήσεις του 24χρονου αθλητή έχουν δημιουργήσει τσουνάμι αντιδράσεων. Από τα Harrods μέχρι τους... μισθούς είναι πολλές οι φορές που μια ανάρτησή του έχει κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται «τι στο καλό σκέφτεται». Ενώ και ο ίδιος έχει κάνει αρκετές φορές «αποτοξίνωση» από τα social media πιστεύοντας πως τον επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό το διάστημα, παρότι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά αγωνιστικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει είναι στα καλύτερά του. Ο έρωτας με την Πάουλα Μπαντόσα απασχολεί συχνά τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ίδιοι δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν πόσο χαρούμενοι είναι μαζί.

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα όπου και επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Μήλο και την Ύδρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο. Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στο Μονακό όπου είναι ο τόπος κατοικίας του Έλληνα τενίστα και απολαμβάνουν τον ήλιο, την θάλασσα και τη χλιδή. Ο Τσιτσιπάς μάλιστα έκανε και βόλτα την Πάουλα με την Aston Martin v12.

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο που έχουν 88 άνθρωποι στον κόσμο ξεπερνά σε τιμή το 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί μάλιστα η Ισπανίδα τενίστρια να απολαμβάνει την βόλτα με το αυτοκίνητο του αγαπημένου της, όμως ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως σκεφτόταν την... βενζίνη.

Η ανάρτηση Τσιτσιπά για την βενζίνη
Την αγανάκτησή του για υψηλές τιμές των καυσίμων εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Twitter, η οποία φαίνεται πως δίχασε το κοινό. Στο tweet του κορυφαίου Έλληνα τενίστα αναφερόταν το εξής: «Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό (σ.σ. του αυτοκινήτου)».

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πάμπολλα με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πως γίνεται να γράφει κάτι τέτοιο κάποιος πολυεκατομμυριούχος που κυκλοφορεί μάλιστα και με ένα πανάκριβο συλλεκτικό όχημα.

«Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες» έγραψε κάποιος

Άλλος παρέθεσε τα χρήματα που έχει βγάλει μόνο από τους αγώνες:

«Φίλε, είσα εκατομμυριούχος», έγραψε κάποιος άλλος.

«Μπορεί να μην έχω αγοράσει ποτέ καινούριο αμάξι στη ζωή μου, αλλά έχω μείνει πολλές φορές από βενζίνη».

Ενώ, άλλος χρήστης του twitter τον χαρακτήρισε «Βασιλιά του Cringe».

 

Ελλάδα

Share