Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2025

Θρίλερ στην Καρδίτσα: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση! «Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί, δεν τον ξαναείδαν» - Οι τελευταίες κινήσεις του (Video)

«Πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω» - Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert

14 Δεκεμβρίου 2023 17:30
Θρίλερ στην Καρδίτσα: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση! «Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί, δεν τον ξαναείδαν»  - Οι τελευταίες κινήσεις του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα, μετά την εξαφάνιση 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση που είχε πάει να επισκεπτεί τους γονείς του. Ενώ, αίσιο τέλος είχαμε στην περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά.

Ο νεαρός που μένει μόνιμα στην Αθήνα πήγε στο πατρικό του σπίτι στον Πρόδρομο Καρδίτσας για λίγες ημέρες, όμως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς. Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, ο 26χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι γονείς του ανησύχησαν, αφού δεν επικοινώνησε με κανέναν και δήλωσαν την εξαφάνισή του τν Τετάρτη. Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.

«Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί, δεν τον ξαναείδαν»

Η θεία 26χρονου που αγνοείται μίλησε στο Live News:

«Έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: «ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;». Λέει αύριο θα έρθω.

Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2,3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά.

Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν».

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση του 26χρονου:

«Στις 12/12/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας ο Παναγιώτης Βλάσσης, 26 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση

 

Ελλάδα

Share