Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Σακελλαροπούλου για τον πιλότο Επαμεινώνδα Κωστέα: «Πενθούμε για έναν υπερασπιστή των ουρανών μας»

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, για τον αδόκητο χαμό του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα μετά τη συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα

27 Δεκεμβρίου 2023 20:24
Σακελλαροπούλου για τον πιλότο Επαμεινώνδα Κωστέα: «Πενθούμε για έναν υπερασπιστή των ουρανών μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για τον αδόκητο χαμό του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα. «Πενθούμε για έναν υπερασπιστή των ουρανών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.

«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης, πενθούμε για τον θάνατο ενός υπερασπιστή των ουρανών μας, του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα, έπειτα από πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακόμη ενός ιπτάμενου που έχασε τη ζωή του σε ένα αδόκητο, τραγικό δυστύχημα εν ώρα καθήκοντος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και συναδέλφους του. Η πατρίδα θρηνεί μαζί τους», επισημάνθηκε στο μήνυμα της κυρίας Προέδρου.

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: «Ήταν ο άγγελος μου» - Σπάραξε η αδελφή του επισμηναγού που πέθανε

Σπάραξε η αδερφή του επισμηναγού που πέθανε στη συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα. «Ήταν ο άγγελος μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή του επισμηναγού μίλησε στην εκπομπή του Mega, Live News, και όπως μετέφερε, η οικογένεια έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της αδελφής του 40χρονου επισμηναγού:

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι, ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια» πρόσθεσε η αδελφή του επισμηναγού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share