Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ισχυρή προειδοποίηση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς - Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει

Ξεκαθάρισε το τοπίο ο μετεωρολόγος

10 Ιανουαρίου 2024 19:42
Ισχυρή προειδοποίηση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας έως 8 βαθμούς - Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Με μία νέα ανάρτηση ενημέρωσε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας τους ακολούθους του για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα «χτυπήσει» την χώρα μας το διήμερο 12-13/1.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος του ALPHA αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε χαμηλότερα υψόμετρα... με λίγα λόγια «χειμώνα, καλώς ήρθες»

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Καλησπέρα !Διατηρούνται οι χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή."Μίζερη" από πλευράς χιονοπτώσεων θα είναι η δεύτερη ψυχρή εισβολή η οποία θα μας απασχολήσει το διήμερο Παρασκευής 12/1 -Σάββατο 13/1. Ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως 8 βαθμούς σε σχέση με την αυριανή ημέρα , και τα χιόνια θα κατέβουν και σε χαμηλά υψόμετρα στο Πήλιο την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική (300-400 μέτρα). Στην Πελοπόννησο και τη Φθιώτιδα μέχρι τα 700 μέτρα.Επίσης θα χιονίσει και στα ορεινά της Κρήτης.
Από τη Δευτέρα ο υδράργυρος θα αρχίσει να παίρνει πάλι την ανηφόρα!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share