Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση Γιώργου Τσατραφύλλια: Οι δρόμοι που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την κακοκαιρία

Προβλήματα σε βασικές οδικές αρτηρίες της Ελλάδας

20 Ιανουαρίου 2024 13:48
Έκτακτη προειδοποίηση Γιώργου Τσατραφύλλια: Οι δρόμοι που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, ενημερώνοντας τους πολίτες για τους δρόμους που πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την κακοκαιρία.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, έκανε λόγο για πιθανά προβλήματα σε αυτοκινητόδρομους από παγετό και χιόνια.

Σύμφωνα με τον κύριο Τσατραφύλλια, η Βόρεια Ελλάδα θα είναι αυτή που θα δεχτεί το σφοδρότερο χτύπημα από την κακοκαιρία.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αυτοκινητόδρομοι της Ελλάδας που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό το διάστημα 20/1/24 -22/1/24:
Α1 : Λαμία-Εύζωνοι
Α2 :Ιωάννινα -Κήποι
Α3: Λαμία-Καλλιθέα
Α24: Θεσσαλονίκη-Μουδανιά
Α25 : Λαγκάδα -Προμαχώνας
Α27 : Κοζάνη-Φλώρινα
Α29 :Σιάτιστα - Κρυσταλλοπηγή

Προβλήματα θα δημιουργηθούν και στο ορεινό και ημιορεινό επαρχιακό δίκτυο της κεντρικής και βόρειας Ελλάδος καθώς και στο ορεινό της Πελοποννήσου».

«Πολική ριπή» Γιάννη Καλλιάνου: «Εντυπωσιακή κατάβαση ψύχους - Πληθαίνουν τα χιόνια ακόμη και σε περιοχές…»

Γιάννης Καλλιάνος - Καιρός: Ηχηρή «καμπάνα» για τον καιρό αυτού του Σαββατοκύριακου ήχησε ο Γιάννης Καλλιάνος για ακόμη μία φορά, προειδοποιώντας για το ψύχος και τα χιόνια που κατεβαίνουν στη χώρα μας!

Ο μετεωρολόγος του Mega μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη βαρυχειμωνιά που έρχεται πια για να μείνει στην Ελλάδα και θα χτυπήσει ιδιαίτερα το βόρειο τμήμα της επικράτειας, ενώ χιονοπτώσεις θα υπάρξουν και σε περιοχές της Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Γιάννης Καλλιάνος - Πιο αναλυτικά:

«Κατάβαση ψύχους, με πολύ κρύες αέριες μάζες που θα επηρεάσουν άμεσα μέσα στη μέρα (20/1) τη Μακεδονία και τη Θράκη, αφού εισβάλλουν από τα Βαλκάνια. Η αλλαγή θερμοκρασιακά θα είναι απότομη και τα πρώτα χιόνια θα πέσουν από τις μεσημβρινές ώρες και σταδιακά μέχρι το βράδυ να ενταθούν και στις πιο πεδινές περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Αυτό το κρύο θα κατέβει προς το βράδυ και νοτιότερα, επηρεάζοντας Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Από εκεί και πέρα, προφανώς θα δούμε χιόνι και στην Αττική, αλλά όπως έχουμε επισημάνει, όχι στα πεδινά του νομού και μέσα στην Αθήνα, παρά μόνο στα υπερβόρεια προάστια, από τα 400-500 μέτρα και πάνω. Από τον Διόνυσο και πάνω ίσως να έχουμε και κάποια χιονόστρωση.

Πάντως το δριμύ ψύχος θα διατηρηθεί για αρκετές μέρες, με την Κυριακή και ειδικά τη Δευτέρα, να είναι πιο κρύες μέρες, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον παγετό, ειδικά τα πρωινά.»

Γιάννης Καλλιάνος - Ολόκληρη η πρόγνωση του καιρού στο Mega:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share