Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Βόμβα» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Θα το καταλάβουμε από την Πέμπτη και έπειτα...» - Νέα ανατροπή στο σκηνικό του καιρού (video)

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου

22 Ιανουαρίου 2024 19:07
«Βόμβα» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Θα το καταλάβουμε από την Πέμπτη και έπειτα...» - Νέα ανατροπή στο σκηνικό του καιρού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Με διαφορετικά πρόσωπα φαίνεται να εμφανίζεται μέχρι τώρα ο καιρός του Ιανουαρίου και σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια μία νέα ανατροπή έρχεται. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως φαίνεται από την Τετάρτη έρχεται βελτίωση του καιρού και από την Πέμπτη θα έχουμε αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας.

Μεγάλη προσοχή για τον παγετό το βράδυ και τα ξημερώματα της Τρίτης επεσήμανε ο μετεωρολόγος του Alpha.

Το παραδέχτηκε ο Γιάννης Καλλιάνος: «Διαφαίνεται νέα κατάβαση ψύχους - Χτυπά την Ελλάδα από...»

Καιρός: Με τις εξελίξεις στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας να είναι ραγδαίες, ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε
στο Live News (22/1) μια σύντομη, αλλά περιεκτική εικόνα των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Ο μετεωρολόγος του Mega έκανε λόγο για παραμονή του κρύου, σε πολύ φυσιολογικές θερμοκρασιακές τιμές για την εποχή, ενώ όλη η βδομάδα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια στα περισσότερα σημεία της ελληνικής επικράτειας. Την ίδια ώρα, «λευκός καμβάς» διαρκείας από τα Μερομήνια - Λίγο πριν το Πάσχα το τελευταίο χιόνι για φέτος!

Πιο αναλυτικά:

«Έγιναν ακριβώς όσα είχαμε πει μέσα στο Σαββατοκύριακο! Εντελώς φυσιολογική εβδομάδα για την εποχή. Θα έχει κρύο φυσικά, σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Στην Αθήνα θα δούμε μέχρι 13 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα ανέβει μέχρι και στους 8 βαθμούς. Σκαμπανεβάσματα θα έχουμε, με 17άρια την Τετάρτη στην Αττική και επιστροφή στα 12άρια από την Πέμπτη.

Διαφαίνεται μια κατάβαση ψύχους μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ακόμη, χωρίς ωστόσο να δείχνει πως θα είναι κάτι πολύ σοβαρό.»

Ολόκληρη η πρόγνωση του καιρού στο Mega:

Ανήσυχος ο Τάσος Αρνιακός: «30 βαθμούς διαφορά! Ήλιος με "δόντια", τα φαινόμενα έχουν υποχωρήσει αλλά δεν αποκλείεται...» (Video)

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός στην σημερινή πρόγνωση του καιρού μέσα απο την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς είπε μεν ότι τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα αλλά προς το "κλείσιμο" του μήνα αν και νωρίς "βλέπει" να έρχεται εκ νέου ένα ακόμα ψυχρό "κύμα".

Ενώ, σύμφωνα με την παρατήρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου και την σύμφωνη γνώμη του Τάσου Αρνιακού εντύπωση προκαλούν οι 30 βαθμοί διαφορά θερμοκρασίας στη χώρα μας καθώς στο Καστελόριζο είχε 16 βαθμούς και στη βόρειο Ελλάδα έπιασε και -10!

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share