Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο:13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

Τα δύο αδέρφια δήλωσαν στην αστυνομία ότι είναι ερωτευμένα

12 Μαρτίου 2024 12:55
Σοκ στο Ρέθυμνο:13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο το νησί η είδηση πως ένα 13χρονο κοριτσάκι από το Ρέθυμνο έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, περίπου πριν από περίπου δύο εβδομάδες το παιδί με καταγωγή από τη Βουλγαρία, πήγε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να ανακαλύπτουν έκπληκτοι πως είναι έγκυος και στη συνέχεια να καλούν την ασφάλεια Ρεθύμνου καθώς σε αυτή την ηλικία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης.

Οι γονείς ανακάλυψαν την αλήθεια

Τότε ήταν που έμαθαν για την εγκυμοσύνη και οι γονείς του κοριτσιού, τους οποίους κάλεσε η αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι γονείς ήταν αυτοί που ανακάλυψαν ότι η 13χρονη κόρη τους συνευρίσκεται ερωτικά με τον 15χρονο γιο τους, σε μια αιμομικτική σχέση.

Τα δύο ανήλικα αδέρφια δήλωσαν «ερωτευμένα»

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος για γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών α’ βαθμού και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης σε εκπομπή στο Star, τα δύο παιδιά δήλωσαν στις Αρχές ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι «ερωτευμένοι».

Κορινθία: Εντείνονται οι φόβοι για αιμομιξία - Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»!

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, καθώς ο Εισαγγελέας εξέδωσε εντολή για τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού ALPHA, η απόφαση λήφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης προκειμένου να διαπιστωθεί ο βιολογικός πατέρας των παιδιών. Ούτε η μητέρα ούτε ο 45χρονος ανέφεραν οτιδήποτε, αρνούμενοι να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share