Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στην Κω: Νεκρό κοριτσάκι 1 έτους - Υπό κράτηση οι γονείς

Πληροφορίες ότι στη σορό του μωρού εντοπίστηκαν μώλωπες και εκδορές

21 Απριλίου 2024 10:58
Ανείπωτη θλίψη στην Κω: Νεκρό κοριτσάκι 1 έτους - Υπό κράτηση οι γονείς
Unsplash
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη τραγωδία και αναπάντητα ερωτήματα: Νεκρό στο νοσοκομείο της Κω μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/40) κοριτσάκι ενός έτους.

Κως: Νεκρό κοριτσάκι 1 έτους - Υπό κράτηση οι γονείς

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ γύρω στις 8 το βράδυ, φωνάζοντας «το παιδί, το παιδί». Αστυνομικοί που βρέθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου προσήγαγαν τους δύο γονείς, καθώς στη σορό του νεκρού μωρού τους εντοπίστηκαν μώλωπες και εκδορές.

Οι γονείς βρίσκονται υπό κράτηση από χθες στο αστυνομικό τμήμα του νησιού καθώς διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μωράκι

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε

Η Azzurra Carnelos, 33 ετών, πήγε για εξέταση αφού είδε ένα προειδοποιητικό όνειρο που την ώθησε να υποβληθεί σε έλεγχο. Η μητέρα της, Αντονέλα, είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: «Είχε ονειρευτεί τη γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο. Της έλεγε να κάνει έλεγχο».

Με την ευκαιρία, δείτε τη νέα έρευνα για τον καρκίνο του δέρματος.

Η Carnelos, από το Oderzo, λίγο βόρεια της Βενετίας, ξεκίνησε χημειοθεραπεία που έβαλε τον καρκίνο του μαστού της σε ύφεση. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, έλαβε απροσδόκητα τα νέα ότι ήταν έγκυος. Δυστυχώς, τον Ιούλιο, της είπαν ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Οι γιατροί τη συμβούλεψαν να ξεκινήσει ξανά χημειοθεραπεία, αλλά η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία για να φέρει το μωρό στη γέννα.

«Ο γιος που λαχταρούσε», σύμφωνα με την Antonella, γεννήθηκε πριν από οκτώ μήνες. Στη συνέχεια, η Carnelos ξανάρχισε τη θεραπεία της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ήταν πολύ αργά. Πέθανε στο σπίτι της στο Oderzo το Σάββατο, 13 Απριλίου. «Η Azzurra ήταν δυνατή, γλυκιά και ευγενική μέχρι το τέλος», είπε η οικογένειά της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Ήταν μια υπέροχη μητέρα και μια υπέροχη σύζυγος».

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Oderzo στις 17 Απριλίου. Η άτυχη γυναίκα ήταν πτυχιούχος οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων που εργαζόταν σε τράπεζα ως ανώτερος οικονομικός αναλυτής. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Francesco, τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται στο NeedToKnow. Το αγόρι τους Αντώνιο ήταν το μοναχοπαίδι της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share