Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα» - Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ξάνθη

Συντετριμμένοι οι γονείς του παιδιού

1 Ιουνίου 2024 19:44
«Έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα» - Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ξάνθη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6), στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης, η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Την ίδια στιγμή, Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη για τον μικρό Νικόλα: «Βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα» - Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σερεφία, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο άδοξα. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη δυτική είσοδο της πόλης, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας κοντά στο ξενοδοχείο Natassa.

Όλα συνέβησαν όταν στο ΙΧ που βρισκόταν ο Αλέξανδρος και οδηγούσε ένας 25χρονος, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε πινακίδα βενζινάδικου.

Μέσα στο όχημα βρισκόταν αλλά δύο νέα παλικάρια, 20 και 22 ετών. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με τον 20χρονο Αλέξανδρο να χάνει τη ζωή του ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, που ανέλαβε τον απεγκλωβισμό τους, καθώς και το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Αλέξανδρος Σερεφία

Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου

Η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης. Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Σερεφιας Αλέξανδρος του Χρήστου και της Ερμιόνης ετών 20…. έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Άγγελε μας σ’ αγαπάμε και θα πονάμε», έγραψε ο θείος του αδικοχαμένου νέου, Σερεφιάς Διαμαντής στο σπαρακτικό «αντίο» του στα social media.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share