Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Το επιβεβαίωσε με δραματικό τρόπο η Χριστίνα Σούζη: «Η ζέστη ήρθε για να μείνει - Η μόνη μέρα που θα δούμε λίγο νερό είναι...»

Η ενημέρωση της μετεωρολόγου για τον καύσωνα

3 Ιουνίου 2024 11:11
Το επιβεβαίωσε με δραματικό τρόπο η Χριστίνα Σούζη: «Η ζέστη ήρθε για να μείνει - Η μόνη μέρα που θα δούμε λίγο νερό είναι...»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σούζη μας επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε σχετικά με τις ζεστές μέρες, που έχουν ήδη ξεκινήσει στην χώρα μας, με τον Ιούνιο να μας φέρνει από νωρίς τον καύσωνα, ο οποίος δείχνει να έχει έρθει για να μείνει στα μέρη μας.

Όπως αναφέρει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, η ζέστη ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα και, πλέον, έχουμε καλοκαίρι, με τις συνθήκες να αλλάζουν εντελώς και τις πιθανότητες για βροχή να μειώνονται. Αύριο (4/6), δε, θα είναι η πιο ζεστή μέρα, με τους ανέμους να παραμένουν πεσμένοι στα 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει έως και στους 37 βαθμούς, με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί για όσα έρχονται.

Η εξέλιξη του καιρού έως το Σαββατοκύριακο των Ευρωεκλογών

Την Τετάρτη (5/6), πάντως, ο υδράργυρος πέφτει λίγο στα βόρεια, με τους ανέμους παράλληλα να αρχίζουν να ενισχύονται προς τα 6 μποφόρ, αν και το γενικό σκηνικό δεν αλλάζει ιδιαίτερα έως την Πέμπτη (6/6), όπου θα παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αστάθεια και είναι ίσως η μόνη μέρα, όπου θα βρέξει στην Αττική.

Από την Παρασκευή (7/6), ωστόσο, οι βροχές σταματούν και οι άνεμοι ενισχύονται σε βοριάδες στα 7 μποφόρ και το Σαββατοκύριακο θα μας δοθεί η επιλογή ανάμεσα σε θάλασσα... και κάλπη, εν όψει των Ευρωεκλογών.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share