Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

«Γιατί αγγελέ μου;»: Θρήνος για τον Σοφοκλή από τον Μακρύ Γιαλό - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της αρραβωνιαστικιάς του (photos)

Έχασε τη ζωή του στους δρόμους της Νίκαιας

5 Ιουνίου 2024 21:30
«Γιατί αγγελέ μου;»: Θρήνος για τον Σοφοκλή από τον Μακρύ Γιαλό - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της αρραβωνιαστικιάς του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτος είναι ο θρήνος και ο σπαραγμός στον Μακρύ Γιαλό για τον 34χρονο Σοφοκλή Τζωρτζάκη, τον αδικοχαμένο μοτοσικλετιστή, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, στην Νίκαια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπητός Σοφοκλής, πατέρας ενός μικρού παιδιού, χάθηκε τόσο άδικα από την μια στιγμή στην άλλη. Το κλίμα στο Μακρύ Γιαλό είναι βαρύ και όλοι είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί “πάγωσαν” στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Να σημειωθεί ότι ο αδικοχαμένος πατέρας, λίγες μέρες πριν είχε τα γενέθλια του… Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Νίκαιας.

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αναμένεται να αποχαιρετήσουν την Πέμπτη τον 34χρονο. Η κηδεία του στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας, από τον Ιερό Ναό Παναγίας, όπου στις 12.00 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της αγαπημένης του

Σπαρακτικά ειναι την ίδια ώρα τα λόγια της γυναίκας της ζωής του στα κοινωνικά δίκτυα. Σε ανάρτηση της στο Facebook, η αγαπημένη του ραγίζει καρδιές αναφέροντας:

“Γιατί άγγελε μου; Γιατί ζωή μου ; Γιατί ; Γιατί με άφησες μόνη μου; Πάντα αγκαλιά σου με είχες πάντα χέρι-χέρι πορευόμασταν σε όλα καρδιά μου χαμόγελο μου ζωή μου γύρνα μωρό μου γύρνα και να φύγω εγώ μωρό μου !! Θα προσέχω τον άγγελο μας όπως έκανα από την αρχή ζωή μου στο ορκίζομαι.

Σε αγαπώ αιώνια και για πάντα” γράφει στην ανάρτηση της η αρραβωνιαστικιά του, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία, ενώ εις ένδειξη πένθους, στην φωτογραφία προφίλ της πρόσθεσε μια μαύρη κορδέλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share