Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Κολασμένο σκηνικό από τον Τάσο Αρνιακό: «Πάρτε μια ανάσα όσο μπορείτε στις επόμενες 72 ώρες γιατί μετά έρχεται...»

Η προειδοποίηση του μετεωρολόγου για το τι μας περιμένει

6 Ιουνίου 2024 09:03
Κολασμένο σκηνικό από τον Τάσο Αρνιακό: «Πάρτε μια ανάσα όσο μπορείτε στις επόμενες 72 ώρες γιατί μετά έρχεται...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στην εξέλιξη του καιρικού σκηνικού το επόμενο χρονικό διάστημα, τονίζοντας πως η ζέστη, που θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες, θα μας φέρει σε ένα κολασμένο σκηνικό και μια αρκετά δύσκολη κατάσταση.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μετά και την «καμπάνα» του Σάκη Αρναούτογλου, ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι ο υδράργυρος αυτές τις μέρες πέφτει κατά 4-5 βαθμούς, κάτι που θα ισχύσει μέχρι το Σάββατο (8/6), με τους βοριάδες να είναι αυτοί, που κάνουν λίγο πιο υποφερτή την κατάσταση, όμως αυτή η... ανάσα δε θα κρατήσει για πολύ ακόμη.

Η εξέλιξη του καύσωνα όπως την αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή (9/6) θα έχουμε εκ νέου άνοδο της θερμοκρασίας και μεσοβδόμαδα θα ξεπεράσουμε και τους 40 βαθμούς, με τον Ιούνιο να έχει μπει πολύ δυνατά και να μας ταλαιπωρεί χωρίς καμία αμφιβολία ήδη στην έναρξη του καλοκαιριού.

Ο ίδιος προσθέτει, ότι το σκληρό αυτό σκηνικό με την έντονη ζέστη θα ισχύσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή (14/6), όμως από το επόμενο Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα υποχωρήσει στην χώρα μας και μένει να φανεί το κατά πόσο αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share