Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Μη βιαστείτε να χαρείτε λέει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Η αποκλιμάκωση των υψηλών θερμοκρασιών δε θα κρατήσει πολυ, την άλλη εβδομάδα...» (video)

Η αναλυτική πρόβλεψη του μετεωρολόγου

6 Ιουνίου 2024 12:43
Μη βιαστείτε να χαρείτε λέει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Η αποκλιμάκωση των υψηλών θερμοκρασιών δε θα κρατήσει πολυ, την άλλη εβδομάδα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, σήμερα Πέμπτη (6/6), αναμένουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ωστόσο, νεφώσεις , που τις μεσημεριανές ώρες θα είναι πυκνές, θα σημειωθούν από την κεντροβόρεια Πελοπόννησο μέχρι την κεντροανατολική Μακεδονία και την Θράκη στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Με την ευκαιρία, δείτε ακόμη μια πρόγνωση του καιρού: Κολασμένο σκηνικό από τον Τάσο Αρνιακό: «Πάρτε μια ανάσα όσο μπορείτε στις επόμενες 72 ώρες γιατί μετά έρχεται...»

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 32- 35 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και τα Επτάνησα, στα ανατολικά στους 32 – 36 βαθμούς, στους 32 – 35 στα βόρεια ηπειρωτικά και 34 – 35 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα το μεσημέρι στα βόρεια του νομού να βρέξει. Η θερμοκρασία στους 24 – 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα στις γύρω ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία στους 22 – 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ίσως βρέξει το πρωί στα βόρεια της Μακεδονίας και της Θράκης και η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Το Σάββατο θα διατηρηθούν παρόμοιες θερμοκρασίες με την Παρασκευή

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share