Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Σύμη: Τι δείχνει η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ - Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε (video)

Οι απαντήσεις στις τοξικολογικές

10 Ιουνίου 2024 12:32
Σύμη: Τι δείχνει η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ - Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ του BBC, ο οποίος χθες Κυριακή 9/6, εντοπίστηκε νεκρός από το δημοσιογραφικό συνεργείο της ΕΡΤ σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο νησί της Σύμης.

Με την ευκαιρία, διαβάστε την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Κλερ Μπέιλι, συζύγου του παρουσιαστή.

Τι δείχνει η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρήμένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Παράλληλα, συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ. Σήμερα Δευτέρα 9/6 η γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του που έχουν σπεύσει στο νησί πρόκειται να καταθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς να επιτρέψουν σε κανένα τηλεοπτικό συνεργείο να παρευρεθούν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Σύμη θα φτάσουν και άλλοι συγγενείς του Βρετανού τηλεοπτικού γιατρού του BBC.

Η μοιραία διαδρομή

Στο μεταξύ, την διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο 67χρονος παρουσίασε σε γράφημα η Daily Mail.

Περίπου στη 13.30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο Μόσλει έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην οποία βρισκόταν με την γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι και αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό με τα πόδια.

Άρχισε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ενδέχεται να μπερδεύτηκε και αντί να πάει αριστερά προς τον Γυαλό να πάει δεξιά προς Αγία Μαρίνα. Όταν άρχισε να κατεβαίνει προς την παραλία πιθανότατα συνέβη κάτι, κάθισε να ξεκουραστεί και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε το γράφημα:

Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε
Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share