Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Φλογερή» επισήμανση Τάσου Αρνιακού: «Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας! Δε χαλαρώνει μέχρι...»

Για ποιες περιοχές σήμανε «SOS» ο μετεωρολόγος

10 Ιουνίου 2024 23:57
«Φλογερή» επισήμανση Τάσου Αρνιακού: «Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας! Δε χαλαρώνει μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: 4ήμερο «κόλασης» είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας, όπως αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός. «Ο καύσωνας ήρθε και θα μείνει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Αναλυτικότερα, για την Τρίτη (11/6) η πρόγνωση του καιρού αναφέρει: «Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τόπους συνθήκες καύσωνα. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Δείτε επίσης: «Καυτή πατάτα» από τα Μερομήνια: «Θα παρακαλάμε να σταματήσει αυτό που θα ζήσουμε»

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37-39, στην Ήπειρο από 15 έως 37, στη Θεσσαλία από 16 έως 39-41 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 39-42 βαθμούς, στα Επτάνησα από 18 έως 34, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 35-37 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα βόρεια τμήματα του Αιγαίου και τα βόρεια τμήματα του Ιονίου όπου θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με ίδιες εντάσεις.

Καιρός: Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 39-40 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share