Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Θανατηφόρο κοκτέιλ από τον Τάσο Αρνιακό: «42αρια με αφρικανική σκόνη θα κάνουν το τοπίο άκρως επικίνδυνο»

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

11 Ιουνίου 2024 08:22
Θανατηφόρο κοκτέιλ από τον Τάσο Αρνιακό: «42αρια με αφρικανική σκόνη θα κάνουν το τοπίο άκρως επικίνδυνο»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καιρός σήμερα 11/06: Άκρως επικίνδυνο το καιρικό σκηνικό σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 42 βαθμούς και την αφρικανική σκόνη να κάνει ακόμα πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ανέλυσε τα δεδομένα για τον τριήμερο καύσωνα που ξεκινάει από σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και την Πέμπτη με θερμοκρασίες αρκετά πιο υψηλές από τις φυσιολογικές για την εποχή.

Διαβάστε επίσης: Καιρός σήμερα: Καυτή «κόλαση» η χώρα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη - Ούτε μια ανάσα δροσιάς

Θανατηφόρο κοκτέιλ από τον Τάσο Αρνιακό: 41αρια με αφρικανική σκόνη θα κάνουν το τοπίο άκρως επικίνδυνο!

Από σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, ο καιρός θα σημειώσει ιδιαίτερη άνοδο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από άτομα που έχουν αναπνευστικά προβλήματα, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την αφρικανική σκήνο θα κάνει άκρως επικίνδυνο το όλο σκηνικό.

Όσο για τις περιοχές που η κατάσταση θα είναι πιο αποπνικτική συμπεριλαμβάνεται και η Αττική, μαζί με την Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και την Εύβοια.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο από το Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share