Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Καταγράφηκε η τελευταία στιγμή του Μάικλ Μόσλεϊ: Το πλάνο που τον δείχνει να καταρρέει (video)

Τα δραματικά λεπτά του παρουσιαστή του BBC προτού πέσει νεκρός

12 Ιουνίου 2024 11:29
Καταγράφηκε η τελευταία στιγμή του Μάικλ Μόσλεϊ: Το πλάνο που τον δείχνει να καταρρέει (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στην κατοχή της ΕΛΑΣ περιήλθε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις τελευταίες δραματικές στιγμές του Μάικλ Μόσλεϊ, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του στη Σύμη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό, δεν προκύπτει πτώση του παρουσιαστή του BBC από ύψος.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 10/6, ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ και η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, από τη νεκροψία, προέκυψε πως δεν υπάρχουν κακώσεις ή άλλα τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στις 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στον Γιαλό, για να ξεκουραστεί, και από τότε να ίχνη του χάθηκαν.

Έπειτα από μία 5ήμερη αναζήτηση με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ο Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share