Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Γιατί είναι ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας; Με τρυπάει μέσα στην καρδιά, εγώ τη μαγάλωσα» (video)

«Είναι του παιδιού μου παιδί - Πληγώθηκε η καρδούλα μου»

18 Ιουνίου 2024 19:54
Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: «Γιατί είναι ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας; Με τρυπάει μέσα στην καρδιά, εγώ τη μαγάλωσα» (video)
Από Εύη Κουρίδου

«Γιατί είναι ελεύθερος;», ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της και ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Μιλώντας στο Mega, η γυναίκα εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για τη νομική απόφαση, δηλώνοντας τα εξής για τον ξυλοδαρμό της εγγονής της:

«Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο;

Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα, γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

«Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Δείτε επίσης: Έζησε έναν εφιάλτη η Σοφία Πολυζωγοπούλου: Καρέ καρέ η νύχτα τρόμου που πέρασε στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share