Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Στην αντεπίθεση η Σοφία Πολυζωγοπούλου: Πληροφορίες για μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του για αυτοδικία!

Φαίνεται να έχει δεχθεί και απειλητικό τηλεφώνημα!

19 Ιουνίου 2024 08:16
Στην αντεπίθεση η Σοφία Πολυζωγοπούλου: Πληροφορίες για μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του για αυτοδικία!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην αντεπίθεση μοιάζει να περνά η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της από τον Απόστολο Λύτρα, καθώς όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», υπάρχουν πληροφορίες για μήνυση στο γνωστό δικηγόρο και την πρώην σύζυγό του για αυτοδικία.

Στην ίδια εκπομπή έγινε επίσης αναφορά για ένα απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η πρώην σύζυγος με τον δικηγόρο για να πάρουν πράγματά του από το σπίτι χωρίς να έχει ενημερωθεί η ίδια.

Εν τω μεταξύ, ερωτήματα προκαλούνται μετά τις συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς στο σπίτι της έχει διατεθεί περιπολικό για 24ωρη φύλαξη.

Πάτησε κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε το panic button και λίγες ώρες μετά καταθέτει μήνυση

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης (18/6) στις Αρχές επικράτησε πανικός, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε κατά λάθος, όπως αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες, το panic button.

Ειδικότερα, γύρω στις 20:00, σήμανε συναγερμός στο Κέντρο της ΓΑΔΑ με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι του ζευγαριού περιπολικά, για να ελέγξουν τι είχε συμβεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share