Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

«Η Σοφία πάτησε το panic button και λιποθύμησε» - Ο Θέμης Σοφός εξηγεί τι συνέβη στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα (video)

Tι είπε ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου

19 Ιουνίου 2024 09:55
«Η Σοφία πάτησε το panic button και λιποθύμησε» - Ο Θέμης Σοφός εξηγεί τι συνέβη στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Θέμης Σοφός, ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες (19/6) το βράδυ στην οικια του Απόστολου Λύτρα, όπου διαμενει διαμένη η σύζυγος του που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Ο δικηγόρος – συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου είπε πως η ίδια αισθάνθηκε απειλή, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Δείτε επίσης: Στην αντεπίθεση η Σοφία Πολυζωγοπούλου: Πληροφορίες για μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του για αυτοδικία!

Περιγράφοντας τι συνέβη στο σπίτι του ποινικολόγου, όπου διαμένει η σύζυγός του, ο Θέμης Σοφός είπε: «Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μπήκε στον αύλειο χώρο. Δημιουργήθηκε ένταση».

«Ο πατέρας της Σοφίας εξήλθε της οικίας, οδήγησε τους εισβολείς προς τα έξω», τόνισε ο συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μιλώντας στο Open.

Τι συνέβη στην οικία του Απόστολου Λύτρα

«Χθες το βράδυ στις 23:30, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με ένα από τα παιδιά του και τον δικηγόρο του, πήγαν στην αυλή του σπιτιού στα Γλυκά Νερά για να πάρουν τα πράγματα του Λύτρα. (σ.σ. Η νυν σύζυγος) πάτησε το panic button, είχε λιποθυμικό επεισόδιο, κάλεσε το ΕΚΑΒ και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο για παράνομη βία, αυτοδικία, αλλά και στον δικηγόρο. Η αυτοδικία είναι ότι παίρνω τον νόμο στα χέρια μου, δηλαδή δεν έγιναν κάποιες διαδικασίες νόμιμα, προκειμένου να πάρουν τα πράγματα», δήλωσε αρχικά το πρωί της Τετάρτης 19/6 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, η νυν σύζυγος έκανε μήνυση και στον Απόστολο Λύτρα, γιατί λέει ότι της εστάλη ένα απειλητικό μήνυμα από τον ίδιο. «Εγώ θεωρώ ότι θα έχει να κάνει με αυτή την αντιδικία των δύο γυναικών», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share