Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: «Ξύπνησε και ξαφνικά είδε όλο αυτό τον χαμό» - Διαψεύδει ο ποινικολόγος για το απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του

Αρνείται ο κατηγορούμενος ποινικολόγος τις νέες κατηγορίες

19 Ιουνίου 2024 10:32
Απόστολος Λύτρας: «Ξύπνησε και ξαφνικά είδε όλο αυτό τον χαμό» - Διαψεύδει ο ποινικολόγος για το απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Απόστολος Λύτρας είναι έτοιμος να παραδοθεί άμεσα στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για τα νεότερα στην υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του και, όπως όλα δείχνουν, αρνείται τα πάντα για όσα προκάλεσαν την πίεση του panic button από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Πέτρος Πανταζής, συνήγορος του Απόστολου Λύτρα, τόνισε ότι ο δικηγόρος δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο Απόστολος Λύτρας δεν έχει παραβιάσει κανένα περιοριστικό όρο.

Η πρώτη υπεράσπιση της πλευράς Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού

«Θέλω να το τονίσω, δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα και καμία απειλή. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ο κύριος Λύτρας» δήλωσε ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στο «Action 24».

«Μίλησα μαζί του και μου είπε ο άνθρωπος ότι ξύπνησε και είδε αυτό τον χαμό που έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο κ. Πανταζής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share