Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά» - Το μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του σε viber group (video)

Τι οδήγησε σε νέα μήνυση της γυναίκας του

19 Ιουνίου 2024 11:33
Απόστολος Λύτρας: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά» - Το μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του σε viber group (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, χθες βράδυ (19/6), η σύζυγός του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, αφού την ξυλοκόπησε.

Σχετικά με τα μηνύματα που φέρεται να έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group στο οποίο εντάχθηκε η 37χρονη, χωρίς την θέλησή της, «πράγμα το οποίο κατά την δική μας άποψη συνιστά παραβίαση του όρου συναναστροφής» όπως είπε ο κ. Σοφός στο OPEN.

Mε την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Η Σοφία πάτησε το panic button και λιποθύμησε» - Ο Θέμης Σοφός εξηγεί τι συνέβη στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα (video)

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο κ. Σοφός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή, ο κ. Λύτρας φέρεται να είπε με επιτακτικό τρόπο ότι χρειάζεται ρούχα και χρήματα για να πληρώσει κάποιες υποχρεώσεις, με την Σοφία Πολυζωγοπούλου να μην απαντά.

Τι έγινε χθες το βράδυ και πατήθηκε το panic button

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ που δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα μετέβη στο σπίτι της νυν συζύγου, μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενά του.

Είχε τα κλειδιά του σπιτιού, τα οποία ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος έπρεπε να παραδώσει και απαίτησαν να μπουν μέσα ενώ βρίσκονταν στην αυλή.

«Δεν συμμορφώθηκαν στις προτροπές του αστυνομικού, δημιουργήθηκε μία ένταση με ύβρεις, και η απειλητική διάθεση οδήγησε τον πατέρα της Σοφίας να βγει από το σπίτι, να προτρέπει και να οδηγεί τους εισβολείς έξω. Εκείνη την ώρα επικοινώνησε μαζί μου η Σοφία, και της είπα να πατήσει το panic button για να ειδοποιήσει τις Αρχές. Από την ταραχή της λιποθύμησε» ανέφερε ο δικηγόρος της κα Πολυζωγοπούλου στο OPEN.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share