Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Κυκλοφορούσε χωρίς δικηγορική ταυτότητα από το 2019 - Νέες καταγγελίες

Κινδυνεύει με οριστική διαγραφή από το δικηγορικό σύλλογο

21 Ιουνίου 2024 10:57
Απόστολος Λύτρας: Κυκλοφορούσε χωρίς δικηγορική ταυτότητα από το 2019 - Νέες καταγγελίες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα βρίσκονται στον «αέρα» για τον Απόστολο Λύτρα, καθώς πλέον κινδυνεύει και με οριστική διαγραφή από το Δικηγορικό Σύλλογο μετά την αψήφιση του νόμους για τους περιοριστικούς όρους που τον οδήγησε στην προφυλάκισή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δεν διαθέτει δικηγορική ταυτότητα από το 2019 η οποία είναι απαραίτητη στις εισόδους των δικαστηρίων.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τα «μαζεύει» η πρώην σύζυγος Λύτρα: «Από θυμό του είχα κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, είχα υπερβάλει»

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος δεν πλήρωνε το παράβολο ανανέωσης της κάρτας του.

Υπενθυμίζεται πως ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί, στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες.

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στη φυλακή και θα δέχεται πλέον επισκέπτες τους στενούς του συνεργάτες καθώς και τους συγγενείς του ενώ θα είναι σε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του.

Μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ακολούθησε ένα θρίλερ εξελίξεων και έτσι ο γνωστός ποινικολόγος προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share