Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Βέροια: Νεκρή 29χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία - Τραυματίες 3 ακόμη νεαρές σε δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα για ακόμη μία φορά

21 Ιουνίου 2024 23:26
Βέροια: Νεκρή 29χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία - Τραυματίες 3 ακόμη νεαρές σε δυστύχημα στην Εγνατία Οδό
Φωτογραφία αρχείου αριστερά: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6), με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και τρεις να τραυματιστούν.

Μία 29χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία έχασε τη ζωή της και τρεις συμπατριώτισσές της τραυματίστηκαν σε τριπλή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτων που σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του κόμβου Νησελίου Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρή είναι μία 29χρονη η οποία επέβαινε στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα με οδηγό μία 25χρονη και δύο ακόμη 24χρονες συνεπιβάτισσες. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι δύο 24χρονες διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Η 25χρονη οδηγός του ίδιου οχήματος φέρει ελαφρά τραύματα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Όσον αφορά τους οδηγούς των δύο άλλων οχημάτων – κατά τις ίδιες πηγές – ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά. Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών έκλεισε το ρεύμα του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Βέροια: Νεκρή 29χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία
Φωτογραφία αρχείου: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Βαρύς πόνος στα Χανιά: Αυτός είναι ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Χαροπαλεύουν δύο συνομήλικοί του

Βαρύ είναι το πένθος για την τραγωδία που έπληξε τα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης, όταν τρία 18χρονα παιδιά, από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκαν μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Η παρέα των τριών φίλων, δύο αγοριών από τον Φουρνέ και μιας κοπέλας από τον Αλικιανό, κατευθυνόταν από την Αγυιά προς τα Χανιά. Ξαφνικά, και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο, που βρισκόταν κοντά στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, παραβίασε το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με σφοδρότητα πάνω στον κορμό ενός μεγάλου ευκαλύπτου.

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος Θ. από τον Φουρνέ διαπιστώθηκε πως δεν είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ο συνομήλικος φίλος του, Α.Σ., κάτοικος Φουρνέ που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, όπως και η 18χρονη Σ.Δ., κάτοικος Αλικιανού που ήταν πολυτραυματίες, χειρουργήθηκαν και εισήχθησαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο 18χρονος είναι ο όγδοος νέος κάτω των 25 ετών που χάνει την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη από την αρχή του 2024.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share