Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Τερματίστηκαν όλες οι ελπίδες από τα Μερομήνια: «Επί ποδός αφόρητες θερμοκρασίες και παρατεταμένοι καύσωνες»

Επιβεβαίωση των χειρότερων

22 Ιουνίου 2024 20:14
Τερματίστηκαν όλες οι ελπίδες από τα Μερομήνια: «Επί ποδός αφόρητες θερμοκρασίες και παρατεταμένοι καύσωνες»
Φωτογραφία δεξιά: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερομήνια 2024: Καύσωνες διαρκείας, υψηλές θερμοκρασίες και έντονα φαινόμενα προβλέπουν τα μερομήνια για τον καιρό του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την πανάρχαια μέθοδο πρόβλεψης του καιρού, το καλοκαίρι του 2024 θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα είναι αφόρητες και θα βασανίσουν τους πολίτες, οι οποίοι δε θα βρίσκουν καμία «ανάσα» δροσιάς! Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα και δεν πρόκειται να υποχωρήσει!

Με την ευκαιρία, δείτε: Θερινό «τσουνάμι» από τα Μερομήνια: «10ήμερο ισχυρής κακοκαιρίας…»

Μερομήνια 2024: Ο καιρός του καλοκαιρινού 3μήνου

«Ηφαίστειο» που βράζει τα Μερομήνια

Ιούνιος 2024

Τον Ιούνιο αναμένονται να σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες στην αρχή του μήνα, ενώ μετά τις 19/6 θα σημειωθεί κακοκαιρία. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιούλιος 2024

Καυτός αναμένεται ο Ιούλιος, καθώς, σύμφωνα με τα μερομήνια, το πρώτο μισό του μήνα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες. Το διάστημα 19-25/7 αναμένεται καύσωνας.

Αύγουστος 2024

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν στη χώρα σχεδόν ολόκληρο τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τα μερομήνια προβλέπουν υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ισχυρό καύσωνα 11-21 Αυγούστου.

Τον καύσωνα φαίνεται πως θα διαδεχθεί, το διάστημα 22-26, ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Προς τα τέλη του μήνα ο υδράργυρος θα ανέβει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share