Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Οι δηλώσεις του για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου που δεν είχαν δημοσιευτεί ποτέ - «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, περνάμε ωραία και της μαγειρεύω»

Είχε δημιουργηθεί η εικόνα ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού

23 Ιουνίου 2024 10:57
Απόστολος Λύτρας: Οι δηλώσεις του για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου που δεν είχαν δημοσιευτεί ποτέ - «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, περνάμε ωραία και της μαγειρεύω»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται πια ενώπιον της Δικαιοσύνης για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει νωρίτερα την εικόνα ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

Αδημοσίευτες δηλώσεις που είχε κάνει πριν από 2-3 χρόνια, μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού προβλήθηκαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Απόστολος Λύτρας για τη σύζυγό του και την κοινή τους ζωή

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη», είπρ αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είχε πει στη συνέχεια: «Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ τυο παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share