Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Μετά την υπόθεση που «πάγωσε» την Ελλάδα: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για γνωστό δικηγόρο - Ζήτησε επιπλέον μέτρα από την φυλακή ο Λύτρας

Ένα ένα τα στόματα ανοίγουν...

24 Ιουνίου 2024 09:19
Μετά την υπόθεση που «πάγωσε» την Ελλάδα: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για γνωστό δικηγόρο - Ζήτησε επιπλέον μέτρα από την φυλακή ο Λύτρας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα «πάγωσε» το πανελλήνιο, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική, που θα μας απασχολήσει αυτές τις μέρες, καθώς μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως για άλλο γνωστό δικηγόρο.

Μετά την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ένα νέο περιστατικό κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αρνητικό πρωταγωνιστή ξανά γνωστό δικηγόρο.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο εν λόγω δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της συντρόφου του στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για μία καταγγελία που έγινε στην αστυνομία πριν από περίπου 1,5 μήνα. Η γυναίκα, δικηγόρος και αυτή στο επάγγελμα, κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι της άσκησε βία και την έβρισε.

Ζήτησε επιπλέον μέτρα ο Λύτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6), ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, με τον πατέρα του να επιχειρεί από την πλευρά του να τον υπερασπιστεί.

Ο 52χρονος ποινικολόγος βρέθηκε σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ποινικολόγος κατηγορεί τα ΜΜΕ για ανθρωποφαγία την στιγμή που ο ίδιος εκμεταλλευόταν τα ΜΜΕ με την παρουσία του και τις δηλώσεις του.

Μάλιστα κάνει λόγο για ανθρωποφαγία προς το πρόσωπο της συζύγου του, την οποία μια εβδομάδα πριν ξυλοκόπησε βάναυσα ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share