Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τον Απόστολο Λύτρα: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη, διαρρέουν ψέματα για...» (video)

Έφτασε η στιγμή να μιλήσει

24 Ιουνίου 2024 15:15
Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τον Απόστολο Λύτρα: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη, διαρρέουν ψέματα για...» (video)
EUROKINISSI
Από Ρέα Βέσση

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και θύμα ξυλοδαρμού, ξεσπά για τα όσα ακούγονται για την ίδια που την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον ποινικολόγο.

H σύζυγος του Απόστολου Λύτρα φέρεται να δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Επέστρεψε στο σπίτι η 9χρονη κόρη - Διαζύγιο και επιμέλεια ζητά η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα, που βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, ετοιμάζεται να καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας

Στο μεταξύ, πέντε 24ωρα συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα (24.06.24) από την ημέρα που ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στο επόμενο διάστημα ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισής του από τον Κορυδαλλό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος ζητά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο κελί του, καθώς φοβάται αντίδικους που ο ίδιος έχει στείλει στη φυλακή.

Σημειώνεται πως ο ίδιος μοιράζεται το κελί του, το κελί 4 στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, με δύο κρατούμενους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχωβας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, κι έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία, αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share