Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Εμφανιζόταν κι αυτός στο πάνελ της Ζήνας Κουτσελίνη: Ποιος είναι ο δεύτερος πασίγνωστος δικηγόρος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό;

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις!

25 Ιουνίου 2024 08:25
Εμφανιζόταν κι αυτός στο πάνελ της Ζήνας Κουτσελίνη: Ποιος είναι ο δεύτερος πασίγνωστος δικηγόρος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ένα νέο περιστατικό κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αρνητικό πρωταγωνιστή ξανά γνωστό δικηγόρο.

Σε εξέλιξη βρίκεται εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία συντρόφου και δεύτερου γνωστού δικηγόρου για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Οπως ανέφερε το MEGA, ο δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της συντρόφου του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Εμφανιζόταν και αυτός στο πάνελ της Ζήνας Κουτσελίνη: Ποιος είναι ο δεύτερος πασίγνωστος δικηγόρος που κατογορείται για ξυλοδαρμό!

Πρόκειται για μία καταγγελία που έγινε στην αστυνομία πριν από περίπου 1,5 μήνα. Η γυναίκα, δικηγόρος και αυτή στο επάγγελμα, κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι της άσκησε βία και την έβρισε.

Πρόκειται για πασίγνωστο δικηγόρο, ο οποίος συχνά και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη...

Την αποκάλυψη του ονόματος κάνει σήμερα η εφημερίδα Μακελειό! Όποιος θέλει να μάθει ποιος είναι μπορεί να την αναζητήσει.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Επέστρεψε στο σπίτι η 9χρονη κόρη - Διαζύγιο και επιμέλεια ζητά η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Οκτώ ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, την προφυλάκιση του ποινικολόγου και όλα όσα ακολούθησαν, η 9χρονη κόρη τους επέστρεψε στο σπίτι στον Γέρακα.

Διαβάστε επίσης : Μετά την υπόθεση που «πάγωσε» την Ελλάδα: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για γνωστό δικηγόρο - Ζήτησε επιπλέον μέτρα από την φυλακή ο Λύτρας

Η μικρή βρίσκεται πλέον με τη 37χρονη μητέρα της, τα τραύματα της οποίας έχουν επουλωθεί, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Αύριο, Τρίτη 25 Ιουνίου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμένεται να ζητήσει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα και θα ζητήσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share