Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Οριστικό τέλος για την εφημερίδα «Αυγή»: Πέφτει η αυλαία της καθημερινής έκδοσης - Η ανακοίνωση του Δ.Σ

«Σκοπός η αναβάθμιση του κυριακάτικου φύλλου και της ιστοσελίδας»

25 Ιουνίου 2024 20:38
Οριστικό τέλος για την εφημερίδα «Αυγή»: Πέφτει η αυλαία της καθημερινής έκδοσης - Η ανακοίνωση του Δ.Σ
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας «Αυγή» μέσω της οποίας γνωστοποιείται η αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου, με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της εφημερίδας «Αυγή»

Στην ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού και με δεδομένη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον βασικό μέτοχο, την αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» με σκοπό την αναβάθμιση της κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδας “avgi.gr”.

Σημειώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση και της επικρατούσας κατάστασης στα έντυπα μέσα, οι πωλήσεις της καθημερινής έντυπης έκδοσης σ΄ όλη τη χώρα δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 750 φύλλα ημερησίως.

Το διοικητικό συμβούλιο θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον εκσυγχρονισμό του Μέσου και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Καλούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες που αποτελούν διαχρονικά τη δύναμη της εφημερίδας, να τη στηρίξουν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αθήνα, 25/06/2024»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share