Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

ΕΡΤ: Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»

Τον «καίει» η επίσης κακοποιημένη πρώην σύζυγός του

26 Ιουνίου 2024 13:20
ΕΡΤ: Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ακόμη υπόθεση ξυλοδαρμού συγκλονίζει την κοινή γνώμη και αφορά το δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, που τον κατήγγειλε, με τον ίδιο να μεταβαίνει στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6).

Γύρω στις 12 το μεσημέρι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ έφτασε στα δικαστήρια, προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα για την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού της συντρόφου του. Φορούσε μάσκα κορωνοϊού και κοστούμι.

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί κάλεσαν και την πρώην σύζυγο του τηλεοπτικού δημοσιογράφου της ΕΡΤ και μητέρα των δύο παιδιών του, έτσι ώστε να τους πει και η ίδια λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τη ζωή του, και φυσικά να απαντήσουν στο ερώτημα αν και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν θερμά επεισόδια με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία. Σημειώνεται πως η σύντροφός του ζήτησε από την αστυνομία την εγκατάσταση panic button, όπως και έγινε. Ο δημοσιογράφος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στην περιοχή του Πειραιά πέρασε τη νύχτα σε κελί των κρατητηρίων της Ομόνοιας.

«Υπάρχουν αποδείξεις, μας βοηθά η τεχνολογία»

Για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας που αφορά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Η κοπέλα έχει καταγγείλει σωματική κακοποίηση και έχει νοσηλευτεί, οπότε υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ γενικότερα για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας πρόσθεσε τα εξής:

«Καθημερινά η Αστυνομία χειρίζεται 60 αντίστοιχες υποθέσεις και είναι θετικό πως οι γυναίκες μιλάνε. Η ενδοοικογενειακή βία δεν έχει να κάνει με την ειδικότητα. Μπορεί κάποιος να καταγγείλει και ψυχολογική βία. Η τεχνολογία βοηθάει την Αστυνομία, γιατί υπάρχουν αποδείξεις. Στέλνουν συνήθως απειλητικά μηνύματα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share