Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Σοκαριστικό ντοκουμέντο: Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται την άγρια επίθεση στη Γλυφάδα

Όλα έγιναν για μια θέση πάρκινγκ...

27 Ιουνίου 2024 18:12
Σοκαριστικό ντοκουμέντο: Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται την άγρια επίθεση στη Γλυφάδα
Από Κυριάκος Μελλίδης

Θύμα επίθεσης έπεσε η Χριστίνα Παππά με αφορμή μία θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα. Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας να τραβάει τη Χριστίνα Παππά και σε άλλο σημείο να την πιάνει από τον λαιμό.

Το χρονικό της επίθεσης

Η ηθοποιός βρισκόταν έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως περιέγραψε, ένας άνδρας μπήκε μέσα στο φαρμακείο και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ. Η Χριστίνα Παππά κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: «Το αν σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται.

Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share