Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

«Κόκκινο» φινάλε από την Χριστίνα Σούζη: «Όλα δείχνουν κυριακάτικη ανατροπή…»

Έτσι κλείνει ο Ιούνιος!

28 Ιουνίου 2024 00:02
«Κόκκινο» φινάλε από την Χριστίνα Σούζη: «Όλα δείχνουν κυριακάτικη ανατροπή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Κυριακάτικη ανατροπή όλα δείχνουν στις καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη, που ωστόσο επεσήμανε πως οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα κυλήσουν χωρίς μεγάλα προβλήματα.

«Την Παρασκευή στη Μακεδονία κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι Β – ΒΔ 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο γενικά αίθριος καιρός , Άνεμοι: Β στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ ,το Σάββατο πιθανόν ριπές 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε πως την Κυριακή η ανατροπή έρχεται στη θερμοκρασία, που θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δείτε επίσης: «Ρελάνς» Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Το διάγραμμα της αλήθειας δείχνει επικίνδυνη μεταβολή από…»

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση από τη Χριστίνα Σούζη

Ολική «καταστροφή» από τα Μερομήνια: «Για 30 μέρες ο καύσωνας φτάνει στους 50 βαθμούς!»

Μερομήνια: Το πιο θερμό καλοκαίρι στη νεότερη ιστορία θα ζήσουμε, σύμφωνα με τις προβλέψεις που κάνουν τα Μερομήνια. Ο καύσωνας θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά επίπεδα και θα «αγγίξει» νέα ύψη!

Ειδικότερα, 30 μέρες του Αυγούστου αναμένονται με καύσωνα (δηλαδή πάνω από τους 37 βαθμούς) ενώ για ένα διάστημα από τις 11 ως τις 21 Αυγούστου αναμένεται η θερμοκρασία να ξεπεράσει ακόμα και τους 45 βαθμούς...

Ακόμη, αποκλείεται το γεγονός να υποχωρήσει η θερμοκρασία, γιατί ο καύσωνας θα επιμείνει και θα μας δείξει τα «απειλητικά» του δόντια.

Σύμφωνα με την πανάρχαια αυτή μέθοδο πρόβλεψης του καιρού, το καλοκαίρι του 2024 θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αναμένεται και μια ισχυρή κακοκαιρία το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Μερομήνα 2024: Αναλυτικά τι προβλέπουν για το καλοκαίρι και τους 3 μήνες του

Ιούνιος 2024

Τον Ιούνιο αναμένονται να σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες στην αρχή του μήνα, ενώ μετά τις 19/6 θα σημειωθεί κακοκαιρία. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιούλιος 2024

Καυτός αναμένεται ο Ιούλιος, καθώς, σύμφωνα με τα μερομήνια, το πρώτο μισό του μήνα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες. Το διάστημα 19-25/7 αναμένεται καύσωνας.

Αύγουστος 2024

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν στη χώρα σχεδόν ολόκληρο τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τα μερομήνια προβλέπουν υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ισχυρό καύσων 11-21 Αυγούστου με την θερμοκρασία να φλερτάρει ακόμα και με 50 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share