Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Πανελλήνιες 2024: Για διακοπές αναχωρούν οι μαθητές περιμένοντας τα αποτελέσματα - «Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου» (video)

Οι viral ατάκες των μαθητών !

28 Ιουνίου 2024 09:43
Πανελλήνιες 2024: Για διακοπές αναχωρούν οι μαθητές περιμένοντας τα αποτελέσματα - «Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου» (video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε η ώρα για να τελειώσει η αγωνία των υποψηφίων μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Και μπορεί ενόψει των αποτελεσμάτων το άγχος των περισσότερων να χτυπάει «κόκκινο» ωστόσο δεν λείπουν και οι πιο «χαλαροί» της υπόθεσης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Συγκεκριμένα, viral έγινε ένας νεαρός και η απάντηση που έδωσε όσο βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου περίμενε την επιβίβαση στο πλοίο για να πάει στην Πάρο με την παρέα του.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα γυρίσουν σε περίπτωση που ακούσουν κακά αποτελέσματα, απάντησαν: «Δεν επιστρέφουμε. Καθόμαστε εδώ με τον κολλητό, έχουμε εδώ και τα λαστιχάκια μας, πάμε πιασμένοι».

«Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου»

«Στη 01:00 θα δούμε και τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες. Εμείς πάμε Πάρο, Νάουσα. Ντάξει, τώρα και στις Πανελλήνιες σκίσαμε, είμαστε τρομεροί μαθητές και δεν το λέω για να μπω στο Luben. Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου, με 19,2 τελείωσα» είπε αρχικά ο μαθητής, με τον φίλο του να σκάει στα γέλια.

Και συνέχισε: «Εγώ συνδυάζω τη ζωή με τα μαθήματα. Δεν είναι μόνο τα μαθήματα, πρέπει να περνάμε καλά. Τώρα άμα μου χαλάσει η διάθεση, σκάσει ένα τηλέφωνο από τον πατέρα μου κατά τη 01:00 η ώρα ότι δεν πήγαμε καλά, θα έχουμε θέμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share