Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

12 μήνες φυλακή για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του - Μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα και η εν διαστάσει σύζυγός του

28 Ιουνίου 2024 18:08
12 μήνες φυλακή για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του - Μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως
Από Εύη Κουρίδου

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, καταδίκασε το Μονομελές Αυτόφωρο τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και συνάδελφό του στο κρατικό κανάλι.

Το Μονομελές Αυτόφωρο δίκασε σήμερα (28/6) τον δημοσιογράφο που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και απειλές κατά συρροή.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Πήγε για δουλειά μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την υπόθεση

Επίσης, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την παθούσα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης. Παρούσα ήταν και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει ποινική διαμεσολάβηση, αλλά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Στο δικαστήριο βρέθηκε και το θύμα που τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και απειλητικά μηνύματα.

Νωρίτερα, οι δυο γυναίκες είπαν «όχι» στο αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης που είχε υποβάλλει ο κατηγορούμενος όταν οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες έχει καταγγελθεί, ο άνδρας δεν έχει ακόμα δικαστεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share