Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ακρίτα για ομοφοβική επίθεση σε 15χρονο στην Πάτρα: «Όταν φας ξύλο επειδή είσαι στρέιτ τότε θα μπορείς να κάνεις κι εσύ pride...»

Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η βουλεύτρια

30 Ιουνίου 2024 12:02
Ακρίτα για ομοφοβική επίθεση σε 15χρονο στην Πάτρα: «Όταν φας ξύλο επειδή είσαι στρέιτ τότε θα μπορείς να κάνεις κι εσύ pride...»
Φωτογραφία δεξιά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM
Από Κυριάκος Μελλίδης

Γι’ ακόμα μία φορά η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για ένα σημαντικότατο θέμα της ελληνικής κοινωνίας που διαδραματίστηκε στην Πάτρα: τον αποκρουστικό ξυλοδαρμό ενός 15χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα και τον θείο του, επειδή… τόλμησε να είναι ομοφυλόφιλος.

Η ειδεχθής είδηση «συνέπεσε», μάλιστα, με το Europride στη Θεσσαλονίκη, εκεί που τα μέλη της ΛΟΑΤ+ κοινότητας παρέλασαν με περηφάνια ζητώντας το προφανές: ίσα δικαιώματα για άλλους.

Η κ. Ακρίτα έκανε repost τη φωτογραφία ενός χρήστη των social media, ο οποίος ευφυώς έγραψε «Όταν φας ξύλο επειδή είσαι straight, τότε θα μπορείς να κάνεις κι εσύ straight pride». Το σχόλιό του συνόδευε η γνωστοποίηση της είδησης του ξυλοδαρμού του 15χρονου λόγω των προτιμήσεών του. Φυσικά η ανάρτηση έγινε viral με τις θετικές αντιδράσεις να πέφτουν βροχή.

Η Ακρίτα «περιέλαβε» τον Κούγια: «Εκτός από σεξιστής και ομοφοβικός, δεν ξέρει να βάζει τόνους»

Θέση πήρε η Έλενα Ακρίτα κατά των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια σχετικά με το εάν οΣτέφανος Κασσελάκης είναι άνδρας ή γυναίκα στον γάμο με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Σε ανάρτησή της, παρέθεσε κάποιες παρατηρήσεις του δημοσιογράφου Βασίλη Θανόπουλου για την απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Στέφανο Κασελλάκη, προφανώς προσυπογράφοντας και η ίδια τις παρατηρήσεις. Μάλιστα, μέσα στην απάντηση του δικηγόρου υπήρξε και μία παρατονισμένη λέξη, η οποία σχολιάστηκε δεόντως.

Από την παρακάτω φωτογραφία καταλαβαίνουμε:

α) ότι ο Κούγιας είναι σεξιστής και ομοφοβικός
β) ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που άνθρωποι σαν τον Κούγια κυκλοφορούν ανάμεσά μας
γ) ότι ο Κούγιας δεν ξέρει να βάζει τόνους
δ) όλα τα παραπάνω

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το ότι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share