Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

180 μοίρες η στροφή του Γιώργου Τσατραφύλλια: «Από τη θερμή εισβολή ξαφνικά θα πάμε...»

Πότε και πού χτυπούν καταιγίδες και μπουρίνια

30 Ιουνίου 2024 14:35
180 μοίρες η στροφή του Γιώργου Τσατραφύλλια: «Από τη θερμή εισβολή ξαφνικά θα πάμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Όχι με ένα, όχι με δύο, αλλά με τρία πρόσωπα του καιρού θα έρθουμε αντιμέτωποι την επόμενη εβδομάδα, όπως επεσήμανε την Κυριακή (30/06) ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έγραψε: «Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα: Δευτέρα-Τρίτη: Άνοδος της θερμοκρασίας με το υδράργυρο να αγγίζει τους 37-39 (ίσως και 40 τοπικά) σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, νότια Κρήτη.

Στους 35-37 στην Αττική και στους 32-34 στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη-Πέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς. Δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια με πολλούς κεραυνούς στα ηπειρωτικά. Παρασκευή-Κυριακή: Άνοδος της θερμοκρασίας με υποφερτή ζέστη,ηλιοφάνεια και μελτέμια μέχρι 7 μποφόρ».

Δείτε επίσης: Το ξεστόμισε και μας άφησε άφωνους ο Τάσος Αρνιακός: «Πλέον θα έχουμε... κακοκαίρια»

Ακόμα, ο μετεωρολόγος τόνισε τη σημασία των ανέμων για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, σημειώνοντας ότι θα εξασθενήσουν από το βράδυ της Κυριακής (30/06).

Καιρός: Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Θερμή εισβολή και μετά καταιγίδες και μπουρίνια…

Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα – Τρίτη: Άνοδος της θερμοκρασίας με το υδράργυρο να αγγίζει τους 37-39 (ίσως και 40 τοπικά) σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, νότια Κρήτη. Στους 35-37 στην Αττική και στους 32-34 στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη – Πέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς. Δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια με πολλούς κεραυνούς στα ηπειρωτικά.

Παρασκευή – Κυριακή: Άνοδος της θερμοκρασίας με υποφερτή ζέστη,ηλιοφάνεια και μελτέμια μέχρι 7 μποφόρ.

Καλή Κυριακή!

Υ.Γ : Από το βράδυ πέφτουν οι άνεμοι. Προσοχή σήμερα. Οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες είναι δυσμενείς».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share