Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Καυτή σκυτάλη» Τάσου Αρνιακού για τον Ιούλιο: «Μετά τις 12 του μηνός θα...» (video)

Ο Ιούνιος είπε αντίο, όμως τι έρχεται;

1 Ιουλίου 2024 18:48
«Καυτή σκυτάλη» Τάσου Αρνιακού για τον Ιούλιο: «Μετά τις 12 του μηνός θα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αναλυτική του πρόγνωση για τον καιρό του επόμενου εικοσιτετραώρου έδωσε ο μετεωρολόγος του ANT1 Τάσος Αρνιακός, το μεσημέρι Δευτέρας (1/7).

Την ίδια στιγμή, Ο Σάκης Αρναούτογλου φέρνει την απόλυτη ανατροπή του καιρού: «Ετοιμαστείτε για τεράστια «βουτιά» της θερμοκρασίας»

«Μέσα σε συνθήκες ζέστης, ισχυρών ανέμων και ξηρασίας έγινε η παράδοση και η παραλαβή της καυτής σκυτάλης του Ιουνίου στον Ιούλιο, που από ό,τι φαίνεται, τη διατηρεί στην αρχή και εκείνος, αλλά ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερες συνθήκες ακραίου καύσωνα. Τουλάχιστον μέχρι τις 10-12 του μηνός.

Για αύριο Τρίτη, περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό στη χώρα, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες, με βελτίωση του καιρού το βράδυ, εκτός της Μακεδονίας, όπου οι βροχές και οι καταιγίδες θα διατηρηθούν και αργότερα.

Δυτικούς ανέμους στα δυτικά, 3-4 μποφόρ, βοριάδες στα ανατολικά με τηνίδια ένταση, στα Δωδεκάνησα 5-6 έως και 7, με εξασθένιση και γύρισμα αργότερα σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο, θα φτάσει στα βόρεια τους 36-37-38 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 38-39 ίσως και 40, στα νησιά τους 34-36».

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share