Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Θρίλερ στον Πειραιά: 14χρονη τραυματίστηκε σε εμπορικό κέντρο - Επεσε στο κεφάλι της πλεξιγκλάς

Ενα 14χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στον Πειραιά όταν αποκολλήθηκε ένα μέρος από τη στέγη εμπορικού κέντρου με πλεξιγκλάς λόγω των δυνατών ανέμων

2 Ιουλίου 2024 09:02
Θρίλερ στον Πειραιά: 14χρονη τραυματίστηκε σε εμπορικό κέντρο - Επεσε στο κεφάλι της πλεξιγκλάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στον Πειραιά όταν εξαιτίας των δυνατών ανέμων αποκολλήθηκε ένα μέρος από τη στέγη εμπορικού κέντρου με ένα κομμάτι πλεξιγκλάς.

Το κομμάτι του πλέξιγκλας χτύπησε το κορίτσι στον λαιμό, είπε ο πατέρας της στο Star.

""Για δυο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε, μας είπαν οι γιατροί", τόνισε: "Ε, τί θα πάθαινε; Αφού ήταν για δυο πόντους ήταν θέμα, είπε ο γιατρός. Το παιδί έπεσε, λιπουθύμησε, σε κώμα, ήρθε το ασθενοφόρο και μετά συνήλθε. Το παιδί βγήκε τώρα το μεσημέρι από το νοσοκομείο. Από αυτούς εκεί πέρα δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει που ήταν γιατρός του το απαγορεύανε", είπε.

Η οικογένεια του κοριτσιού θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας που διαχειρίζεται τον χώρο του εμπορικού κέντρου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Star φαίνεται το μεγάλο κομμάτι που εκτινάχθηκε και έπεσε μέσα σε κόσμο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή του σοκαριστικού τραυματισμού του κοριτσιού και τις σκηνές πανικού που επικράτησαν.

"Είδαμε ένα τεράστιο πλεξιγκλάς επιφάνειας γύρω στα 20 με 30 τετραγωνικά μέτρα να έχει αποκολληθεί από το ταβάνι του εμπορικού κέντρου, κατέληξε πάνω σε ένα κοριτσάκι το τραυμάτισε, το χτύπησε στο κεφάλι. Το κορίτσι έπεσε κάτω λιπόθυμο και αναίσθητο, είχε σπασμούς", είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share